Web Novelas RBD Sve o web novelama |
|
| | *Los angeles de la noche* | |
| |
| Autor | Poruka |
|---|
Guest Gost

| Naslov: *Los angeles de la noche* Sub Avg 08, 2009 5:11 pm | |
| Novela nije moja
Los Angeles de la Noche
Likovi
Vampiri
Christopher Alfonso Christian
Cure
Dulce Maria-la Pesimista, Anahi-la Soñadora,Maite-la Timida |
|  | | Guest Gost

| Naslov: Re: *Los angeles de la noche* Sub Avg 08, 2009 5:11 pm | |
| Franucuska 1800 Christopher:koja slast! Christian:pijan sam,ove zene su pile previse,mislim da su pijanije od mene, Christopher:ja mislio da si bio zaljubjlen i da patish zbog prekida.. Svi:jajaja.. Alfonso:kakva je to glupost(dere se)dal si zaboravio ko smo mi? Christopher:to je samo sala.. Christian:da poncho..smiri se.. Alfonso:nezovi te me poncho!rekao sam vam milion puta!a i nesmete se zavrakvato sa tim,ljubav ne postoji!!!a najmanje za nas!!! Christian:kao dan.. Alfonso:ne postoji za nas dan,a tako i ljubav..
Epizoda 1 Mexico 2008 Dulce:neznate gde cemo da idemo(gleda svoje drugarice) Anahi:reci vise!! May:gde??? Dulce(uzbudjena):u francusku!!! Any i May:aaaaaaa(pocele su da vriste i da se grle) May:a zasto?? Dulce:novi projekt casopisa.. Any:a ja sam mislila da idemo na odmore.. Dulce:pa to je kao da idemo na odmor,ali i radicemo malo...pa moramo da osvojimo cure!!! Any:osvojimo?sta? Dulce:pa to je konkurs,bilo je par tema,mi smo ih izabrale,i posle da 2 nedelje cemo da prestavimo,i reci ce koje pobedio..kako vam se cini??? May:genijalno!!! Any:drugarice ti si genije,jedva cekam da dodjemo u francusku,poseticemo pariz,ici u kupnju!!! Dul:pa...do da cemo da posetimo pariz..bice malo tesko.. May:sta hoces da kazes?? Dul:tema je o jednom dvorcu..koji nije bas u parizu,nego u obliznjem selu.. Any i May:STA!!!!! Any:pa ti si luda!! U tom trenutku zvoni mobitel May:ay,moj je(sretna)samo trenutak cure..nemoj te se poubijati.. Dul:zasto,bit ce nam zanimljivimo.. Any:amix..ti zans da je nevolim takva mesta... Dul:pa nisam rekla d acemo da zivinom tamo,samo cemo da posetimo,opisat cemo ga i slikati..i gotovo.. Any:da kako ne.. Dul:a ovoj sta se desava?? Any:ay..zaljubljena..(tuznog lica) Dul:u koga?? Any:u tipa iz pozorista... dul:ay..patit ce..vidit ces.. Any:dulce zasto moras biti pesimista!!!ako se tebi desilo,neznaci da ce i nama!!!.. Dul:aha..a gde je tvoj decko?? Any(tuzna):sa drugom.. Dul:vidish svi su isti..LJUBAV NE POSTOJI!!!.. Any:postoji,samo moras naci srodnu dusus,prinac na belom konju.. Dul:jajaja..i gde da nadjem svog princa?? May(ulazi):u diskoteci naprimer.. Dul:jajaja..videtet ces kada tvo svetac(zove ga tako jer mu je ime Santos)ostavit ce te bez reci(gleda u any)ili ce otici sa drugom.. May:aj ne dul,negovori to.. Dul:videt ces.. Any:dobro!!!gotova rasparava..bolje da idemo kuci da pripremimo nase kofere.. U stanu od cure Any:dul gde je to selo.. Dul:pa blizu pariza.. Any:ay..kako dobro.. May:i kako cemo doci do tamo.. Dul:sa avionom cemo do pariza pa cemo nacu neki autobus,sta ja znam..videt cemo kako cemo doci do tamo... May:ah... U dvorcu... Christopher(ucker):u zadnje vreme niko ne dolazi.. Christian:bas je napusteno.. Alfonso8poncho):treba ih razumeti..3 osobe od 5 koje su dosle tu..zavrsile su u bolnici ili u grobu.. Ucker:ljudi su se sigurno uplasili.. Chris:prosla su ta vremena..kada su dolazili ljudi a mi ih plasili.. Ucker:jajaja..sta ti mislis da si..duh?? Chris:znam...ali ih ja volim plasiti.. Poncho:znamo..jaja.. Chris nadam se da cemo ubrzo imati zrtve. |
|  | | Guest Gost

| Naslov: Re: *Los angeles de la noche* Sub Avg 08, 2009 5:11 pm | |
| Epizoda 2 Na aerodromu Pariz..
Any:ovaj grad je prelep!!! Dul:pa je.. Any:sta kazete da ostanemo danas ovde(uzbudjena) Dul:NE!!.moramo naci nacin da dodjemo do sela... May:i kako se zove selo?? Dul:imamo zapisano na papiru..vidite,idemo pitati tamo.. May:idemo.. Dul:izvinite,gospodjice zante li kako da dodjemo u ovo selo(gleda u papir)Clair de Lune??? Gospodjica:da,tu vam ide autobus,koji ide ravno u selo,ali tek ide za 2 sata.. Dul:axa,puno hvala.. Any:Clair de Lune???kako lepo ime..ovde je sve lepo,, May:vidim.. Gospodjica:neznam zasto to kazete,ali ja vam garantujem da nije toliko lepo.. Any:i zasto kazete??? Gospo..:zasto zelite da idete tamo.. Dul:mi smo iz jednog meksickog casopisa,i zelimo da napravimo reportazau o dvorcu.. Gospodji:boze moj!!i koliko mislite ostati?? Dul:2 nedelje.. Gospodjica:toliko!?!?!??! Any:zasto??(zbunjena)sta se desava? Gospodjica:to selo je jako opasno.. May(upalsena):na sta mislite?? Gospodjica:to se desilo pre mnogo godina,u selu su se poajvljivale puno mrtvih osoba,a drugi ranjeni,(sve tri su ostale otvorenih usta):a najgore je neznase zasto.. Sve su bile u soku kada se to sve cule.. Sve:STA??? Gospodjica:da istina je.. Any:ay..ne..idemo odavde.. May:da,slazem se.. Dul:necete verovati tim glupostima.. May:a ako je istina to sto kaze?? Dul:ay cure,da je to istian mislite da bi nas poslali ovde_?? Any:mozda ni oni nisu zanli.. Dul:any za boga miloga,bolje idemo da jedemo nesto dok neprodju ova dva sata..posle cemo da idemo sa autobusom do sela..i videt cete da se nemate cega boajti,, May:da idemo gladna sam Any:i ja.. Otisle su da jedu,posle su usle u bus,bio je to put dosta dug i naporan, Any:izgleda da nismo jos stigli.. May:milsim da smo jos pre 2 sata krenuli iz Pariza.. Any(sa strahom u glasu):vidite skoro niko nesilazi tu..samo mso mi i one tri osobe.. dul:i kondukter.. may:da,jaka uteha.konduker.. Dul:makar je nesto..idem da ga pitam,da vidim koliko jos treba.. Any:i pitaj za hotel.. Dul:ok..hola,izvinite..treba jos puno da dojdemo u selo??? Conductor:jos 10 minuta.. Dul:aha,super i jos jedno pitanje.. Conductor:reci... Dul.ima li neke hotel u selu.. Conductor:jajaja..gospodjice,u selima nema hotela,vidi se da ste iz grada(gleda je) Dul:onda gde mozemo da ostanemo?? Conductor:ima jedan pansion,blizu autobusne stanice,ako zelite nozete da odsednete tamo.. Dul:aham.. Conductor:a jedino nemogu da garantujem da ima lsobodnih soba.. Dul:hvala,sto ste nam pomogli.. Conductor:a neidemi u glavu zasto zelis da ides tamo... Conductor:to je duga prica(vraca se kod dul y any) Any:i sta ti je rekao?? Dul:za 5 minuta.. May.a hotel.. Dul:cure,ovo je selo nema hotela.. Any i May:STA!!!!! |
|  | | Guest Gost

| Naslov: Re: *Los angeles de la noche* Sub Avg 08, 2009 5:12 pm | |
| 3EPIZODA
Dul:vi,gde mislite da idete?U New York? May:ne,ali… Any(prekida je):I gde cemo da spavamo? Dul:rekao mi je da ima jedan pansion… May:nesto je nesto… AnY:ay amix…gde si nas to dovela??? May:na kraju sveta!!! Dul:nemojte da preterujete!!! Any:ne preterujemo.. May:stigli smo… Any:napokon.. Dul:idemo!!!(dolsi su do konduktera):gde je taj pansion?? Konduktor:ides ravno ovom ulicom,skrenes desno,napisano je na krovu kuce Pension Clair de Lune. Dul:aha,hvala.. Konduker:nema na cemu,pazite se,,, Dul(misli):nadam se da cure to nisu cule(ide prema njima)znam kako da dodjemo,idemo.. Any:da idemo,pasce mrak.. May:nadam se da cemo ga naci… Dul:I vi kazete da sam ja ovde pesimista…ay may… STIGLE SU U PANSION Dul:izvinite,gospodjo,zelimo da unajmimo jednu sobu,sa vise kreveta?? Gospodja:nemamo soba.. Sve tri:neeeee!!! Any:I sta sad da radimo? May.sta ja znam! Dul:hvala,idemo.. Gospodja:dovidjenja.. Izasle su iz pansiona Any:I gde cemo sad? May:jos malo pa ce noc.. Any:dul,reci nesto! Dul:razmisljam… May:i???? Dul:jedino sto mozemo da ucinimo jest da ostanemo u dvorcu.. Any i May:STA!!!???!!!! Dul:imate li vi neku drugu ideju??? Any:pa,ne.. May:ali u dvorcu??? Dul:onda ostanimo na ulici!!!! Any I May:NE!!!! Dul:vidite,nema nam druge… May:znas li gde je??? Dul:imam mapu… Any:onda idemo,sad ce mrak..i kasnije moze biti opasno.. maY:da,ima pravo,idemo!!! Treabalo im je dosta da nadju dvorac,ali na kraju su stigli…nij uzgledalo onako kako su zamusljalali,bio je malo manji,I izgledao je zapusten,sa razlogom je tako izgledao jer tu godinama niko ne dolazi… May:ay,ovo je puno macaka!!! Any:a joss u sve crne!! May:da I to donosi losu srecu.. Dul:za boga miloga negovorite gluposti!!mozda nemama miseva od toliko macaka… Any:ay dul..kako odvratno,I ti hoces da tu ostanemo.. Dul:draza ti je ulica??? May:ne,pogledajte te nebo,padat ce kisa.. Any:tako je,od ove zbrke nisam ni primetila… DUl:onda ulazimo unutra ili cemo da ostanemo tu da gledamo kako ce padat kisa??? Any:ulazimo.. May:neka nam bog pomogne. Usli su sa puno straha,ali su jednom morali da udju zbog konkursa a i vani je bilo strasno,usle su u nekoliko soba bilo je jako lepi kako je izgledalo iako je bilo napusteno,ali su videle nesto cudno…da je dnevna soba bila u odlicnom stanju..a namestaji nisu izgledali staro..popeli su se na prvi kat I opet su videle nesto jako cudno…tri sobe od ostalih su izgledaler kao da je neko zivio tu,sta bi moglo da znaci sve to??? Any:Sta znaci ovo?(usla je u jednu sobu) May:kunem se da neznam ni ja(zbunjena) Dul:ni ja,pa tu niko nezivi vec vekovima,pogledajte te 3 sobe I dnevnu u odlicnom su stanju,kao da neko zivi ovde… MAY:ay no,negovori to.. Any:a I ko bi zevieo tu,nema sanse… Dul:pa nema logike.. May:kao da je netko znao da dolazimo(sa misterioznim I plasljivim glasmo) Any:ay may..nepricaj gluposti… Dul:dobro,pogledajte dobru starnu.. Any:ima dobra strana??? Dul:pa imamo gde da ostanemo a sobe ne izgledaju lose…pogledajte kakvi su veliki kreveti(uLazi I sedan a krevet) Any:pa jesu..ali… May:cure jel ove noci mozemo da spavamo svi u jednom sobi,jako se bojim.. Any:naravno ludice… Dul:ovom krevetu stane osim nas tri stane jos jedno osobo,koliko je velik.. Any,May I Dul:hahaha.. U tom trenutku neko se penjao stepenica I cuo smeh,bilo im je cudno ali nisu hteli da uznemiruju goste,hodali su jako tiho..do druge sobe koje ja na drugom katu…moze se rci da su leteli koja je bila tisina kada su isli gore..
Posle pricanja su zaspale..u tom trenutku neko je dosao do vrata da vidi koje to goste imaju..
****(usli su u sobu):to su tri cure! XXX:oooo!..kako super!imamo se sa kim zabaviti neko vreme!!! |
|  | | Guest Gost

| 4EPIZODA Iduceg jutra…
Dul se prva probudila,otvorila je prozor I probudila svoje drugarice.. Dul:ustanite se spavalice!!! Any:suti!!! May:pusti nas da spavamo! Dul:pa vec je podne..moramo ici na posao,kasnimo.. Any(ustaje se I udari dul):Sta???sta nas nisi probudil?!?!?!?!? May:ay ne!gde mi je odeca?!?(gleda u ormar) Dulce se pocela smijati ali stavila je ruku na usta da one ne skontaju.. Any:a zsto si ti tako mirna?!(vice) May(ide po sobi i otvara ormare):pa gde mi je odeca? Any:nestoj tu,reci nesto zeno!!!(gleda u dul) Dul:hahah..zar ste zaboravili da nismo kod kuce!!lude ste!!hahahha.. Any:zajebavala si nas?(se nevinim licem) Dul:pa malo..hahhahaha Any:nesmej se..uopste nije smesno.. Dul:trebali ste da vidite..may trci okolo i sva uplasena jer nemoze da nadje odecu!..hahaha May:pa..nikad nisam kasnial na posao… Dul:znam..hahhahah Any:mi smo u dvorcu? Dul:dobro judro sanjalice!!!dobro dosla u stvaran svet!! Any:hvala!i sta cemo da radimo danas? Dul:da upoznamo ovo.. May:???? Dulce:pa da se uselimo… ***:STA??? Dul:sta,sta? Any:sta? Dul:koja je od nas rekla “sta” May(gleda dul):mi nismo nista rekle.. -------:zasuti budalo(udara ga po glavi):sta hoces,da skonataju da smo tu? Dul:ah dobro…ucinilo mi se da je netko rekao… Any:a sta ako je istina da tu zivi neko? May:suti,nemoj da me plasis! Dul:kako sam vam govorila..upoznacemo bolje dvorac I smestit cemo se..zato sto 2 nedelje ostajemo.. Any:imas pravo.. MaY:da,ali mene je strah.. Dul:nemas se cega bojati(grli je)
U DRUGOJ SOBI
Ucker:kako to d ace da ostanu ovde? Chris:vidis da nisam ja jedini koji se iznenadio(gleda alfonsa) Alfonso:ali ti se jedini koji je bio progovorio! Chris:ok..ali sada mislim.. Ucker:napokon,naucio si I da mislis..i to je nesto… Chris:ne rugaj se!!!kako sam govorio bolje da sun am blizu… Ucker:jako su lepe… Alfonso:koji zakljucak… Chris:da!prelepe su!jesi li video riđokosu?(gleda ukera) Ucker:da..video sam sve..sta svidja ti se? Chris:meni,meni se sve svidjaju.. Alfonso:znamo..ajde da zavrsimo ovaj glupi razgovor.. _________________ |
|  | | Guest Gost

| Epizoda 5 Bio je to njihov prvi dan u dvorcu.Cudan,ali nije ih vise bilo toliko strah.Bio je cudan osecaj,jer su se bojale,ali sui osecale da im se nista lose nece desiti. Obisli su celi dvorac,sobe.bila je to kao neka igra,zato kada su one bile u jednom delu,oni su bili na drugom delu.Bilo je smesno ali i potrebno.I naravno da nisu bili udaljeni od njih,morali su ih bolje upoznati,jedan lovac treba dobro da upozna svoju zrtvu pre nego sto krene u lov,sta bi se desilo da lovac postane zrtva??? Nije ih bilo lako slediti ali jedno nisu razumeli zasto moraju toliko dugo ostati,to je komplicira stvar,Trebali su brzo da zavrse sa njima kao sto su cinili i sa drugima... Dul:jako je lepo za dvorac koji je jako star. Any:aha.fascinirajume ove sobe Dul:ovi su kreveti tako veliki,neverovatno! May:ja jos neshvatam zasto su one 3 sobe i dnevna izgledale kao da netko zivi tu.. Dul:koga briga za to,vidis da nitko nezivi.. May:da,ali... Dul:ali nista...sutra pocinjem da pisem,radicemo u dva nacina.. Any:kako??? Dul:ovako,napisat cemo realnu stranu,opisat cemo dvorac i postaviti slike,a druga izmisljena(gleda zbunjen izraz aninog lica)izmislit cemo jednu pricu,sa princezama i princevima,sta vi zelite... Any:svidja mi se ideja.. May:odlicna je.. Dul:naravno,kad sam se ja toga setila.. Any:haha..kako si pametna.. Dul:znam..hahha May:i jos jedna stvar cure... Any:reci... May:ajde da nastavimo da spavamo zajedno,jos se bojim ... Dul:ok,je nemam nista protiv toga.. Any:ni ja.. May:ay..volim vas(grli ih) U DRUGOJ SOBI Chris:ah,kakva scena,skoro sam zaplakao.. Ucker:ne budi klaun... Chris:sta,jedan ne moze imati srce..ja nisam kao vi.. Alfonso:to smo vec zakljucili.. Chris:ti si bezosecajan.. Ucker:koja novost.. Alfonso:sta si rekao? Ucker:nista,to sto si cuo,ili sta mozda sam rekao nesto sto nije istina.. U SOBI CURA,SPREMALE SU SE ZA SPAVANJE May:zedna sam,idem po casu vode,ide neko samnom? Dul:daj may,neides na kraj sveta! Any:da,ionako nema nikog.nema ni macaka vise.. May:ay..sta ako naidjem na misa,umrecu..sigurno su usli unutra jer je vani kisa... Dul:vec satima pada kisa... Any:barem nema grmljavine.. May:jos mi i to treba...dobro,idem... Dul:vrati se brzo..ex..hahhaha May:ako umrem bit ce vasa krivnja(vice iz hodnika) Any:hahah..luda je! Dul:ajmo je uplasit malo.. Any:ti je zelis ubiti ili sta? Dul:jedna sala..idemo? Any:OK..hahhahah.. May(hoda prema kuhinji):ay,ne..zasto smao ostaviti tamo vodu..jos fali da mi se pojavi neki missto pada toliko kisa,makar ne grmi..(u tom trenutku je jako zagrmilo)AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!(pocela je da vristi i trci niz stepenice) Any i Dul:to je bila May..haha.. U KUHINJI May:ay.kako sam se uplasila(tesko dise)gde je ona flasa sa vodom??? ****:MAITEEEEE(cula je jedan strasan glas) May(okrece se):ko je to rekao?(ne cuje odgovor)mozda sam umislila(ponovo se okrenula i uzela bocu i taman da izadje iz kuhinje) *****:AAAAAAAAAAA!(may je pocela da vristi i ispustila je flasu) Any i Dul:uplasili smo te..zar ne?hahhah May(malo se smirila):sta vi mislite? Any:bila ja dulcina ideja..eh.. May:da..ali i ti si ucestvovala,jako sam se uplasila,kada sam vas videla najedanput ispred mene..i vi ste me zvale??? Dul:ne(may probledela) Any(kada ju je videla takvu):mismo may..dul necemo vise may nam je potrebna...jos da nam umre.. Dul:hahha...bolje idemo u sobe,jako mi se spava,(u tom trenutku je opet jako zagrmilo,pocele su da trce u sobu) u drugoj sobi..
Ucker:vec je proslo mnogo vremena od kad se nije culo da ima zivota u ovoj kuci.... Alfonso:ovo lici na pakao od kad su ove cure dosle.. Chris:daj poncho,nije toliko strasno,osjeca se da ima zivota.. Alfonco:ti jesi glup ili se prvais?stavarno chris,koliko ti puta puta morma reci da me nezoves tako... Chris:pa zaboravim,tako smo te pre zvali.. Alfonso:rekao si pre...pre nego sto smo saznali ko smo mi ustvari(sa tugom) Chris(vidi da tema pogadja poncha):dobro,bolje da si podelimo cure,tako ce biti lako da radimo nas posao.. Ucker:to nije losa ideja..napokon si rekao nesto dobro danas... Chris:ja biram prvi,jer je moja ideja.. Ucker:sigutno ces izabrati ridokosu.. ChriS:varas se..svidja mi se,ali voli da pravi sale.. Ucker:i??? Chris:previse je...znase da ja pravim sale.. UIcker:jajjaja..to je najjadnije sto sam cuo.. Chris:pravicu se das nisam cuo sto si rekoa.....dobro..izabracu..hm...znam...crnokosu!!..sa njom cu se jako zabaviti..hahah...kako se tako brzo uplasi...i vi?.. Alfonso:meni svejedno.. Ucker:i meni... Chris:kog vraga je sve ovo lsuzilo? Ucker:sta ja znam..da tebi ugodimo.. Chris:kavu dobru bracu imama..jajja... Alfonso:nepravi takvu facu..na prvu koju naidemo bice nsa zrtva.. Chris:genijlano!!!ali iskljucite moju politu..ok! Ucker:naravno..
Epizoda 6 Iduceg jutra Any i May sus e ustale pre dul i odlucili da joj vrate za salu.. Sisli su u kuhinju po flasu vode,vratili su se u sobu,dosle su do kreveta i videle da je dul u dubokom snu..ani ju je polila vodom,dul se probudila pocela da vristi taj vrisak je mogao da probudi i mrtve,ali nije,nego je probudio vampire.. Alfonso:koji vrag vristi tako?? Ucker:mislim da je to delo onih cura(pospan) Chris:daj usutite,stavrno,covek nemoze da spava u ovoj kuci.. Alfonso:ovo j stvarno cudno,eh...ono nije te probudio taj vrisak,ali nase saptanje je.. Ucker:hahha..kao da ga nepoznas.. Afaonso:iskreno da ga nepoznam od detinjstva rekao bi da nam i nije brat.. Chris:cuo sam te(otvara oci) Alfonso:hahaha..necudi me.. Chris:e ovo je novo!(ustaje se) Ucker:sta? Chris:pa poncho se smeje(smeje se)napokon sam to postigao.. Alfonso(gleda chris)koliko puta... Chris(prekida ga):sam ti rekao da me nezoves poncho(imitira ga)znam vec napamet.. Alfonso:pa zasto onda ne koristis to?? Chr:dobro pitanje.. Dan je jako brzo prosao,cure su celi dan cistile sobu i dnevnu,namestile vsoje stvari..i uzele neke slike za projekat... Bila je noc i otisle su u vrt,sve je bilo puno biljaka i cveca,seli su na neku klupu i pricale su.. May:fali mi santos.. Any:zeno tek je proslo 2 dana.. May:da ali... *****:moja polita ima decak(tuzan) Ucker:sta to tebe briga.. Chris:da,istina.. Dul:ti stavrno mislis da mu nedostajes toliko koliko on tebi.. MaY:da,,dul ti stvarno neverujes vise u ljubav? Dul:sta mi je vredelo da verujem,vidi sta mi se desilo.. Any:ali to neznaci da ce se i nama desiti.. Dul:vidi ko govori.. Any:znam..ali mozda may ima srecu.. May:da dul,ti pre nisi bila takva.. Dul:jedino sto hocu da ti otvorim oci da nepati kao i mi.. Any:zasto nepustis da ona sama odluci? Dul:zato sto je moja drugarica i samo zelim najbolje za nju.. Any:znam,i moja je... Dul:any,princevi na belim konjima nepostoje!odrasti vec!nemozes nasataviti verovati da postoaje! Any:a ako ja hocu da verujem,sta?? Chris:ovo je postalo zanimljivo.. Alfonso:ta mala u kom svetu zivi?(misli na any)stavarno je zalim,patit ce jako ako bude i dalje verovala.. Ucker:a tebe sta to zanima,boli te briga.. Alfonso:naravno,da me nezanima.. Dul:znas sta,kada budes shvatila,dobro kada budes shvatila da je zivot vise crn nego ruzicast vidit ces da imam pravo!(otisla je iza dvorca i nasla mesto gde ce na miru da place) Any:i ona se naljutila(usatala se i otisla u sobu) Uker:cini mi se da je spetakl gotov.. Alfonso:idemo onda unutra.. Ucker:ja necu,idem do sela.. Chris:a ja idem da tesim moju politu.. Alfono:lud si!..cuvaj se.. Ucker:zasto?vise nisam mali.. Alfonso:znam..ali ponekad zaboravim…idem ja unutra.. Uker:ok.. KADA JE KRENUO UNUTRA SREO JE DUL Dul(cula je da joj se neko priblizava)ko je???(uplasena) Alfonso(nije se mogao vratiti kad ga je vec videla):izvini,sta ti radis tu??? Dul(brise suze):ja?sta vi radite??? Alfonso:ja dolazim po nekad da cistim dvorac(laze) Dul:nocu??? Alfonso(nzn sta da kaze):pa danju radim..a potreban mi je novac..pa… Dul:neko vam placa da cistite ovo? Alfonso:da,znam da je cudno,a i neznam ko mi placa za to..takvo je ovo selo,cudno… Dul:da,vec sam primetila,ja i moje drugarice cemo ostatai jedno vremu ovde i mi cemo se malo brinuti o dvorc,nadam se da vam nesmeta?? Alfonso:nesmeta,dobro..idem ja..cao… Dul:cao..kako cudno.. U medjuvremenu u vrtu MaY:te,te ludace..bolje idem da vidim kako da ih pomirim..na kraju su se zbog mene posvadjale..(kada se okrenula videla je chrisa kako stoji ispred nje i pocela je da vristi,chris je stajao ispred nje kao neki duh)AAAAAAAA(i onesvetila se) |
|  | | Guest Gost

| EPIZODA 7
Chris:ay..(uhvatio ju je da nepadne na pod)ali sta joj se desilo?mozda sam je uplasio?ne,neverujem...mozda je bolesna...(stavio ju je na klupu i pokusao ju je da probudi)koja cura,probudi se!Nemoras tako brzo umreti potrebna si mi.. U tom trenutku ma se probudila i cula sta je rekao.. May:ko ste vi? Chris:dobro je sto si se probudila... May:odgovori!! Chris:a i ako ti kazem,nepoznajes me(video njeno lice i odlucio je da je za danas dosta sala)zovem se christian von uckermann,ti? May:maite perroni. Chris:drago mi je(pruza joj ruku) May:i meni(smeje se)i sta radish ovde?zasto is rekao da ti trebam?ako me nepoznjaes? Chris(iznenadjen od toliko pitanja nije znao sta da kaze)pa...rekao sam to,zato..zato sto sam tek stigao ovde.dosao sam ovde i izgubio se i posle sam te video i mislio da mi mozes pomoci(govori brzo) May.aha,pa pogresio si,i ja sam tek nedavno dosla ovde,i poznjaem samo dvorac.. Chris:ah,nisam imao srece,a i imao sam je ali ne u ovom planu... May:koju si srecu imao,ako mi zelis reci? Chris:da upoznam tebe(nasmijao se tok je ona pocrvenila)vec cu se ja snaci ovde... May:tu imas pansion,mozda tamo nesto nadjes.. Chris:ah,ok...otici cu da pitam kasnije...i zasto si ti dosla? MaY:zasto sto ja i moje drugarice moramo da napravimo clanak o dvorcu.. Chris:aha..pre nego sto odes hoces mi pokazat? MaY:nema problema..(tek ga je upoznala,ali je volela da prica sa njim,iako nacin na koji se pojavio bio je cudan,verovala mi je..nije znala zasto) Vec je bilo prosla ponoc.may je ostala dugo da prica sa chrisom,cak ije i zaboravila da treba da pomiri druigarice...u medjuvremenu any je plakala u sobi i na kraju zaspala..dulce je bila isto ali je ostala vani,razmisljala j e o svadji i o razlogu...i dosla je do zakljucka da je ona u pravu,da ljubav samo postoji u pricama.posle ja razmisljala o cudnom susretu sa onim muskarcem..mislila je kako cudno,ali je i priznala da je zgodan...ali cudne stvari nisu se prestale desavati...cula je korake i mislila je da je any ili may..ali je zakljucila je su to koraci nekog muskarca..mozda se onaj tip vratio ili je netko drugi..bila je mnogo uplasena nije znala sta da radi...srce joj je kocalo 100 na sat..imala je cudan osecaj.. Nakon nekoliko minuta je videla da ju je covek video i krenuo je drugim putem.. Dul(vicuci):ej,vi!!sta radite ovde???(muskarac je poceo da trci ona je pocela za njim,ali nije znala zasto)zasto ne odgovaras?ko si???? muskarac stao,okrenuo se i cekao svoju zrtvu.. dul je bilo cudno,ali je odlucila da nece pokazati da je uplasena..ali njeno hrabro ponasanje nije davalo rezulatate..nekoliko koraka prerma njeu je zapelo za nesto i uhvatila se za njega,ali kako su oboje bili iznenadjeni plai su.. Dul:ay..moje koljeno.. ????-tvoje koljeno,moja ledja zelis reci(on je lezao na podu a ona na njemu) Dul(koji sladak glas,ali posto joj je odgovrio na jako drsko nije joj se svidelo):da si se ti zaustavio kad sam te ja zvala ovo se nebi desilo(pokusala se ustati,ali je ostala kao neki kip kada su se pogledali u oci..mislila je u sebi:"ma glas tako divan a oci jos lepse" ???:a sad na kraju ispada da sam ja kriv?(kada ju je bolje pogledao licila mu je na andjela,svetlost meseca mu je pomogla da ju vidi) Gledali su se nekoliko trenutaka..Na kraju ju je sklonio sa sebe i ustao se.. ????-hocesda ti pomognem??? Dul:NE!!mogu se sama ustati..(ali nije mogla i opet je pala) onda joj on pruzio ruke i pomogao da ustane.. ???:uvek si tako ocesljana? Dul:sta zelis reci(zbunjena)sta fali mojoj kosi? ???:ima puno lisca!!!(ali mu je i takva bila lepa) Dul(nezna sta da kaze)daaa...sta tebe briga!! ???:takva si prema svima nepoznatima? Du:da! ????:onda cu se prestaviti,mozda se ponasa bolje prema meni,iako sumnjam..zovem se christopher,ti? Dul(ucinio joj se arogantan,i posle komentara sto joj je rekao,ali bio je prelep..zgodan,,,) Ucker:neznas ili(ruga joj se) Dul:sta? Ucker:pitao sam te za ime.. Dul:dulce,dulce maria.. Ucker(ime joj bas stoji misli):drago mi je.. Dul:meni ne.. |
|  | | | | *Los angeles de la noche* | |
|
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|